Nastavení si můžete uložit do pojmenovaných profilů. Profil obsahuje přístupy do Balíkobotu, výchozí služby a manipulační jednotky, automatické načítání dat dopravců, výpočet váhy a objemu z položek a volbu API v2. Profily se hodí, pokud spravujete více expedičních míst nebo více e-shopů a potřebujete mezi nimi přepínat.

- Ukládat profily společně v rámci celé firmy / Ukládat profily pro každého uživatele zvlášť – zda profily sdílí všichni uživatelé firmy, nebo má každý uživatel vlastní. Volbu doporučuji nastavit na začátku a pak už ji neměnit, jinak budete mít část profilů uloženou u firmy a část u uživatelů.
- Uložit profil – uloží aktuální nastavení pod názvem z pole Uložit aktuální nastavení pod názvem. Pod novým názvem vznikne nový profil, pod názvem existujícího profilu se profil přepíše.
- Načíst profil – načte nastavení profilu vybraného v seznamu.
- Smazat profil – smaže vybraný profil. Profil Výchozí nastavení smazat nejde.
- Nastavit výchozí profil – vybraný profil se načte při každém otevření modulu z FlexiBee. Aktuální výchozí profil vidíte vedle tlačítka.
- Smazat veškeré uložené nastavení – smaže všechny profily a ostatní uložené nastavení pro váš server FlexiBee, a to pro všechny firmy a všechny uživatele. Operace je nevratná.
Mezi profily rychle přepínáte v seznamu Vybrat profil nad tabulkou. Po výběru se načte nastavení profilu a tabulka se skryje – záznamy pak znovu načtěte tlačítkem Načíst data z FlexiBee.